Kézápolás

kezapolas-teszt3web

A bőrápoló krémek használatával megőrizhető és helyreállítható a bőr felső hámrétegének védekezőrendszere. Az úgynevezett szarurétegnek kettős szerepe van a bőr hidratálásában: hatékony védelmi funkciókat lát el a mechanikai és kémiai behatások ellen, másrészt a természetes nedvesítő faktornak köszönhetően meggátolja a bőrben lévő víz elpárolgását.

Miért ajánlott kézápoló krémet használni?

A sérült szaruréteg a bőr kirepedéséhez és kiszáradásához vezet, így elősegítve a káros anyagok bejutását és a bőrbetegségek kialakulását. Ha ezek az anyagok átjutnak a szarurétegen, akkor ingerlik a bőrt, a gyakori ingerhatás esetén pedig allergiás reakciók vagy akár ekcéma kialakulásához is vezethet. A LORDIN bőrápoló krémek támogatják és regenerálják a bőr természetes zsír- és nedvességháztartását. Gyorsan beszívódnak, így nem marad zavaró, zsíros filmréteg a kézen.

Milyen gyakran ajánlott használni a bőrvédő krémeket?

A rendszeres és következetes bőrápolás legalább olyan hatékony védelmet nyújt a bőrbetegségek ellen, mint a védőeszközök használata, ezért nem csak munkavégzést követően és kéztisztítás után ajánlott a használatuk, hanem a mindennapi élet során is rendszeresen. A LORDIN kézápoló krémeket ennek érdekében praktikus, 100 ml-es tubusos kivitelben is gyártottuk, így bármikor magával viheti ezeket, kényelmesen elférnek egy táskában vagy az autó kesztyűtartójában.

Melyik a megfelelő kézápoló krém?

Zsíros és normál bőrre zsírszegény (o/w emulzió) krém használata ajánlott, száraz bőrre pedig azok a termékek, melyek jelentősen visszazsírosítják a bőrt (w/o emulzió). A hatékony kézápoló krémben, a zsírtartalom mellett a hatóanyagtartalom és annak aránya is kiemelten fontos, ezért ezeket az összetevőket és arányukat is ajánlott mindig alaposan megnézni.

Normál bőrre: Lordin Care P

Normál és igénybevett bőrre: Lordin Care

Igénybevett, száraz bőrre: Lordin Care S

pdf-iconTájékoztató pdf megtekintése